Categorii: Monden Vedete Romania

Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”M-am speriat rău de tot”

Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului, a făcut declarații despre starea sa de sănătate și deespre problemele dificile cu care s-a confruntat. Acesta a mărturisit că a avut o perioadă în care nu mai putea să meargă aproape deloc. Fostul edil al Capitalei a afirmat că situația în care s-a aflat l-a speriat foarte tare.

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fost primar al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Despre starea sa de sănătate și despre problemele cu care s-a confruntat a făcut Viorel Lis declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Prin ce a trecut Viorel Lis din cauza problemelor de sănătate. ”În casă dacă mergeam mă țineam de pereți”

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua”, a declarat Viorel Lis, notează spynews.ro.

Fostul primar al Bucureștiului a avut dintotdeauna o pasiune pentru jocurile de noroc. Oana Lis a comentat, la același post de televiziune, despre pasiunea lui Viorel Lis pentru jocurile de noroc, afirmând că în pandemie a mers să pună bilete la pariuri. „A făcut el o aroganță în pandemie pentru că în București erau închise. La început mergeam în Ilfov să-i pun bilete și apoi ne-am dus până în Bolentin Vale de Giurgiu și mergeam astă iarnă 35 de km ca să își pună biletele”, a spus Oana Lis, conform sursei menționate anterior.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR