Categorii: Monden Vedete Romania

Pepe a recunoscut relația cu noua iubită: “Suntem foarte la început”! Ce spune Yasmine despre povestea lor de iubire

Pepe nu se mai ascunde și și-a asumat relația cu tânăra Yasmine Ody, alături de care a fost surprins zilele trecute. 

În urmă cu aproape patru luni, artistul divorța de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Se pare că despărțirea nu l-a afectat atât de mult, iar acum iubește din nou cu patimă.

Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în timp ce se sărutau cu foc, într-un restaurant din Capitală. Mai mult de atât, Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

Pepe și-a dat relația pe față

“Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru Click!

Și noua lui iubită, Yasmine, a fost la fel de rezervată ca solist în declarații.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a mărturisit și bruneta.

Raluca Pastramă a vorbit deschis despre imaginile în care Pepe, fostul ei soț, apare în compania altei femei, pe nume Yasmine.

‘Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!’, a spus Raluca pentru playtech.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat