Categorii: Monden Vedete Romania

Pentru cine s-a mutat Irina Rimes definitiv din România. Solista locuiește acum în Franța

Irina Rimes a luat decizii radicale la început de an! Artista originară din Republica Moldova i-a surprins pe toți, după ce a anunțat că a decis să se mute definitiv din România. 

Se pare că Irina Rimes este foarte categorică în hotărârea sa. Solista a decis să părăsească România pentru că s-a îndrăgostit și a făcut un compromis de dragul iubitului său.

Irina Rimes s-a mutat în Franța de dragul iubitului

Irina Rimes a pus punct relației cu toboșarul Alexandru Badea, iar acum iubește din nou. Solista s-a amorezat de un francez, care activează tot în domeniul muzical. Conform Unica.ro, tânărul se numește David Goldcher și a mai apărut în video-urile artistei, în trecut.

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat deja împreună, cu chirie, într-o locuință superbă dintr-un oraș francez. În plus, Irina Rimes a semnat cu o nouă casă de discuri.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie’, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

Irina Rimes a fost căsătorită

În 2017, Irina Rimes a divorțat de colegul ei de studio, Andi Bănică. Conform Antena Stars, Andi Bănică ar fi înşelat-o pe Irina cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. După despărţire, Irina şi Andi au rămas în relaţii civilizate.

‘La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi.

A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut’, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică pentru Cancan.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR