Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Otilia Bilionera are un nou iubit. ”După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el”

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera, este din nou îndrăgostită. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul unui podcast, cine este noul bărbat din viața sa. ”După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el”, a povestit vedeta. Otilia Bilionera a încheiat de curând o relație care a durat timp de patru ani.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

De ceva timp, Otilia Bilionera este în scandal cu fostul său impresar. Artista a decis să îl dea în judecată după ce a observat că toate încasările de pe platformele online ajungeau în conturile fostului său impresar. La rândul lui, acesta a dat-o în judecată pe Otilia Bilionera. În ceea ce privește viața personală, Otilia Bilionera a încheiat de curând o relație care a durat timp de patru ani. Acum, la un podcast, Otilia Bilionera a dezvăluit că are un nou iubit.

Otilia Bilionera are un nou iubit.  ”Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară”

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit Otilia Bilonera, potrivit spynews.ro.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut”, a mai spus cântăreața.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR