Categorii: Monden Vedete Romania

Narcisa Guță, noi declarații despre Nicolae Guță. ”Nu s-a implicat”

Narcisa Guță a făcut dceclarații despre cfostul ei partener de viață, manelistul Nicolae Guță, împreună cu care are un fiu, Alberto.

Cântărețul de manele Nicolae Guță are 11 copii, în urma a șase relații cu femei diferite. La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, cântărețul de manele a făcut dezvăluiri despre copiii săi. Nicolae Guță este foarte supărat pe fosta sa parteneră, Narcisa, împreună cu care are un băiat, Alberto. Manelistul susține că din cauza acesteia, băiatul a luat-o pe căi greșite.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat Nicolae Guță.

Narcisa Guță, declarații despre fiul pe care îl are cu Nicolae Guță

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO. “Este....”
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La o emisiune TV, Narcisa Guță a afirmat că Nicolae Guță nu-și ajută fiul deloc în carieră.

În plus, Narcisa Guță susține că Nicolae Guță l-a descurajat pe Alberto.

„Nu l-a ajutat sub nicio formă. În muzica lui Alberto, Guță nu s-a implicat, decât eu. Eu singură m-am implicat. El nu-și ajută copilul în multe. De când este acest copil, întotdeauna i-a spus ”nu cânți bine”. Băiatul meu a fost pe primul loc în Lipati, la clasa lui. (…)Să știți dragilor că Alberto chiar e notist. Deci cunoaște toate notele și face pian de la 5 ani jumătate”, a spus Narcisa Guță, citată de spynews.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?