Categorii: Monden Vedete Romania

Momentele de cumpănă prin care a trecut Cristina Cioran la naștere. ”Eram plină de sânge, urlam pe targă”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a povestit despre momentele de cumpănă prin care a trecut în momentul în care a adus-o pe lume pe fetița ei, Ema. Cristina Cioran a născut prematur în vara acestui an. ”Eram plină de sânge, urlam pe targă”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni. Cristina Cioran dezvăluia că ar vrea să își creștineze fetița în luna noiembrie a acestui an. Nașii micuței vor fi niște prieteni de familie.

Prezentă  în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Cristina Cioran și-a amintit de momentele dificile prin care a trecut în momentul în care a adus-o pe lume pe Ema.

Momentele de cumpănă prin care a trecut Cristina Cioran la naștere.  ”Nici nu am știut dacă trăiește”

Cristina Cioran a vorbit despre momentul în care a ajuns la spital și a fost nevoită să nască cu două luni mai devreme, din pricina unor complicații neașteptate. Vedeta a dezvăluit că după ce a născut nu a știut dacă fetița sa trăiește.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Oamenii se uitau înfiorați, eram plină de sânge, urlam pe targă. Eu după ce am născut nu am văzut-o, am văzut doar o mână care pleacă cu ea, nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Abia după jumătate de oră, o oră a venit doamna doctor și mi-a spus că este în regulă”, a mărturisit actrița, conform sursei citate anterior.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?