Categorii: Monden Vedete Romania

Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul, după ce ani de zile au stat certați! Gestul impresionant al solistului

Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul, după ce ani de zile au stat certați! Recent, solista a împlinit 50 de ani de activitate muzicală, iar Fuego a sărbătorit cu mare fast evenimentul, în emisiunea pe care o prezintă la TVR2, ‘Drag de România mea’.

Mirabela Dauer a dat-o la pace cu Raoul

‘Mirabela Dauer este o istorie completă și nu se lasă, scoate în permanență piese noi și încearcă să se mențină în preferințele oamenilor care de peste 50 de ani o păstrează în sufletele lor!’, a menționat Fuego.

Surpriza a fost atunci când Raoul, artistul cu care Mirabela Dauer nu a vorbit ani buni, a fost invitat la filmările emisiunii lui Fuego. Acesta i-a sărutat mâna celebrei interprete, gestul emoționând-o până la lacrimi la Mirabela.

Mirabela Dauer şi Raoul au format cel mai solid cuplu artistic din lumea muzicii româneşti. Din cauza unor neînțelegeri, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mirabela Dauer s-a plâns că Raoul nu a sunat-o să îi ureze toate cele bune de ziua ei de naștere. În schimb, solistul a spus că a sunat-o pe vechea lui prietenă, doar că aceasta nu i-a răspuns.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mirabela Dauer şi Raoul nu au vorbit mai bine de 10 ani

Mai mult de atât, Raoul mărturisea la vremea respectivă că Mirabela Dauer nu l-a plătit deloc pentru melodiile compuse, însă o va respecta mereu.

‘E treaba ei dacă a văzut sau nu apelurile mele. Dacă pe ea memoria o ajută să spună că nu mai e cu mine de patru ani, nu şi-a numărat bine albumele pe care i le-am scris şi cele peste 100 de melodii pe care le cântă din repertoriul meu. O respect şi ca artist, şi ca femeie. În rest, poate declara orice, dar să ţină cont că publicul ştie că adevărul e undeva la mijloc.

Ea nu poate spune că nu mai suntem împreună de patru ani pentru că anul trecut a fost în turneu cu mine. Nu ştiu la ce se referă când spune că “nu mai suntem împreună”, dar mă face să râd. Mirabela n-a fost iubita mea, am avut o relaţie strict profesională cu ea şi, în general, cam cu toate femeile cu care am lucrat, pentru că dacă le amesteci, pute treaba’, spunea Raoul.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important