Categorii: Stiri externe Viral

Micul dejun al ciobanului. O rețetă delicioasă

Ni se spune de zeci de ani că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să aveți cele mai bune rețete pentru a începe această masă cea mai importantă? Bucurați-vă de deliciul unor rețete de brunch delicioase care cu siguranță vor impresiona chiar și cea mai rafinată paletă.

Există o mulțime de idei de mic dejun și brunch care se potrivesc dietelor speciale, cum ar fi vegetariene, fără gluten și multe altele! Găsiți toate felurile de mâncare de care aveți nevoie pentru brunch-ul de sărbători și unele pe care veți dori să le faceți în fiecare dimineață!

Nu este nimic mai bun decât să te trezești cu un mic dejun proaspăt preparat.

Micul dejun al ciobanului

INGREDIENTE

Care este numele real al Elenei Lasconi? Puțini sunt cei care știu ce scrie în buletinul ei
Detaliul neobservat din clipul lui Călin Georgescu! Ce are în spate și ce semnifică

8 felii de bacon, fierte și tăiate în bucăți mici
1 ceapă medie, tăiată mărunt
1 pachet de  cartofi tocați mărunțiți și congelați, decongelat
5-6 ouă mari
1/2 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper
1 cană de brânză Cheddar ascuțită și mărunțită (4 uncii)
1/4 cană de ardei iute verde tăiat în cubulețe (opțional)
pâine prăjită sau tortilla proaspătă pentru garnituri (opțional)
 
INSTRUCȚIUNI

Într-o tigaie mare, gătiți șunca până când devine crocantă. Scoateți baconul, păstrând grăsimea de bacon în tigaie, și tăiați-l în bucăți. Gătiți ceapa în grăsimea de șuncă la foc mediu până când devine aurie. (Dacă este prea multă grăsime, îndepărtați toată grăsimea, cu excepția a ¼ de cană înainte de a găti ceapa.) Adăugați baconul tocat înapoi în ceapa sotată și amestecați bine. Se amestecă în cartofi prăjiți. Gătiți, neacoperit, la foc mediu timp de aproximativ 10 minute sau până când partea de jos este aurie. Întoarceți cartofii și gătiți cealaltă parte până când se rumenesc. Cu dosul unei linguri, faceți 5-6 găuri spațiate uniform, destul de adânci, în amestecul de cartofi prăjiți. Se sparge cu grijă un ou în fiecare fântână. Se presară cu sare și piper. Gătiți, acoperit, la foc mic, timp de aproximativ 8-10 minute sau până când ouăle sunt coapte și cartofii sunt moi. Se presară brânza și ardeii verzi. Se acoperă și se lasă brânza să se topească. Se servesc 5 sau 6 porții. Se servește cu pâine prăjită sau tortilla proaspătă.

 

FOTO. Imagini incendiare: așa arată la 63 de ani prima soție a celebrului milionar din fotbal
FOTO. Milionarul se însoară cu nepoata fostei soții. Cum arată femeia care i-a luat mințile
E legal să folosești anvelope de vară și de iarnă în același timp? Ce stabilește legea circulației