Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale Vedete Romania

Kirstie Alley a murit la 71 de ani. Actrița suferea de cancer

Celebra actriță americană Kirstie Alley a murit în data de 5 decembrie 2022. Vedeta avea 71 de ani. Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului. Kirstie Alley a fost o foarte apreciată actriță, de-a lungul anilor câștigând două premii Emmy.

Binecunoscuta actriță de comedie Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului.

“Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, a fost anunțul făcut de copiii vedetei pe o rețea de socializare, transmite Hotnews.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani. A avut o carieră de succes

Kirstie Alley a fost cunoscută pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie. A câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul “David to Madness” din 2020.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Kirstie Alley a jucatt cu sicces în seria de filme ”Look Who’s Talking” (n.r. Uite cine vorbește”), alături de John Travolta. Acesta a transmis și el un mesaj după dispariția actriței: ”Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea”.

FOTO: Hepta

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat