Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale

A murit actrița Angela Lansbury, vedeta serialului ”Verdict crimă”. Avea 96 de ani

A murit actrița de origine britanică Angela Lansbury. Vedeta a încetat din viață la vâsta de 96 de ani. Cariera celebrei actrițe s-a întins pe o peioadă de opt decenii. De-a lungul anilo, Angela Lansbury a interpretat roluri de neuitat în seriale precum „Verdict crimă”. A fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014.

Celebra actriță Angela Lansbury, cunoscută din serialul ”Verrdict crimă” – care a fost difuzat și în țara noastră, a murit. Aceasta avea 96 de ani.

Angela Lansbury a murit în somn, acasă, în Los Angeles, marți, 11 octombrie 2022, cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani, relatează Hotnews.

Angela Lansbury a avut o carieră impresionantă

Angela Lansbury a avut o carieră a durat opt ​​decenii și a interpretat roluri de neuitat.Angela Lansbury a fost de trei ori nominalizată la Oscar, pentru rolurile din filmele ”Lumina de gaz/ Gaslight”, ”Portretul lui Dorian Grey/ The Picture of Dorian Grey” şi ”Candidatul manciurian/ The Manchurian Candidate”. Ea fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014. De asemenea, cunoscuta actriţă a câştigat şase Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Pe lângă cei trei copii ai săi, Anthony, Deirdre și David, i-au supraviețuit trei nepoți, Peter, Katherine și Ian, plus cinci strănepoți și fratele ei, producătorul Edgar Lansbury, precizează sursa ccitată anterior.

FOTO: Hepta

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat