Categorii: Monden Vedete Romania

Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Asta mă doare enorm”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, a făcut mărturisiri dureroase despre cea care i-a fost parteneră de viață. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri legate de ultima dorință a artistei. ”Asta mă doare enorm”, a declarat Aurel Pădureanu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

Aurel Pădureanu a afirmat că soția lui și-a dorit să nu fie pusă îngropată în pământ, astfel că acesta vrea să o dezgroape și să cimenteze mormântul.

Artistul spune că dacă i s-ar mai fi dat răgaz câteva zile, ar fi făcut cavoul, însă nu i s-a permis acest lucru.

Marele regret al lui Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ”

”Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug… să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema. Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit spynews.ro.

”Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ. Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a adăugat acesta.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?