Categorii: Monden Vedete Romania

Marcel Pavel, emoționat teribil de fetița sa. ”Mi-au dat lacrimile. M-a impresionat la maximum”

Cântărețul Marcel Pavel este foarte mândru de fetița lui, Iuvenalia, care anul acesta împlinește șapte ani. Artistul a povestit ce declarația i-a făcut micuța, care l-a impresionat până la lacrimi.

Marcel Pavel a fost invitat la o emisiune de la Antena 3. Artistul a povestit emoționat despre relația pe care o are cu fiica sa, Iuvenalia.

”Am cântat amândoi de Crăciun, anul trecut, împreună. Și foarte responsabilă, îmi spune după aceea: ”Da, ne-a ieșit bine. N-ai cântat rău”. Ea îmi spune mie. ”Mulțumesc, ești foarte drăguță. Dar tu de ce te-ai apropiat atât de mult de mine acum?”, am întrebat-o. Mi-a răspuns: ”Păi de ce. Tu nu înțelegi? Până acum nu realizam ce importanță ai tu. Acum m-am făcut și eu mai mare, am văzut cum te aplaudă cei din jur”. Am întrebat-o: ”Tu pentru acest lucru te-ai apropiat de mine? pentru acest lucru mă iubești?”. ”Nu domnule, ne unește ceva și tu nu-ți dai seama. Muzica”, a spus ea. Un copil să spună asta? Mi-au dat lacrimile când mi-a spus acest lucru. M-a impresionat la maximum. Cum să spună asta un copil…”, a povestit Marcel Pavel.


Artistul este topit după fiica sa

”Mi se furnică pielea când vorbesc despre ea. Atât de mult o iubesc. A apărut ca o minune acest copil în viața noastră. Ea este universul nostru oricum”, a mai afirmat celebrul cântăreț.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”