Categorii: Monden Vedete Romania

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Camelia Mitoșeru

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Camelia Mitoșeru trece prin momente dificile. Femeia a fost diagnosticată cu aceeași afecțiune din cauza căreia și fiul ei a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni.

Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor. Ea a mărturisit că s-a speriat după ce picioarele i s-au umflat foarte rău. Panicată, și-a chemat băiatul și pe Adriana Bahmuțeanu și au mers la spital.

Ce a pățit Camelia Mitoșeru

Femeia a explicat că medicii i-au prescris un tratament pentru următoarele zile.

‘Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, (n.r. ca la Mihai) numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!’, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Mihai Mitoșeru a fost operat

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La începutul acestei luni, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce medicii au descoperit că avea un cheg de sânge la picioare din cauza varicelor.

Mama lui a declarat că fiul ei este în refacere și se simte bine. Femeia a recunoscut că vestea a panicat-o peste măsură.

‘Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine’, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars.

‘Am primit un telefon de la el: ”Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi.” Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea. Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor’, mai afirma mama omului de televiziune.

Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?