Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

VIDEO / Livian de la ‘Puterea dragostei’ a cunoscut-o pe mama Biancăi Comănici! Ce reacție a avut femeia când l-a văzut pe tânăr

Livian, câștigătorul de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, a cunoscut-o pe mama Biancăi Comănici, favorita în rândul fetelor din casa ‘Puterea dragostei’.

Familia tinerei a venit la București pentru a-l cunoaște pe fiul lui Nelson Mondialu, iubitul Biancăi. Mama Biancăi nu a venit singură, ci însoțită de sora ei și fiica cea mică.

Întâlnirea dintre cei doi a fost filmată de Bianca, câștigătoarea sezonului 1 și 2 de la ‘Puterea dragostei’. Din video-ul postat de aceasta pe Youtube se vede că mama brunetei s-a arătat încântată de viitorul ei ginere, Livian.

Ce a spus mama Biancăi Comănici

Bianca: Deși trebuie să mă văd cu mama, am niște emoții.Haideți să vă vedeți ginerele!

Livian: Săru-mâna. E emoționată.

Mama Biancăi: E mai frumos în realitate.

Bianca: Ți-am zis?

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Livian: Cum sunteți?

Mama Biancăi: Foarte bine. Super.

Livian și Bianca, câștigătorii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’: ‘Tot la filme pentru adulți va ajunge’

Livian și Bianca au câștigat, duminică seară (26 iulie), marele premiu ‘Puterea dragostei’. La scurt timp după finală, Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, a criticat-o dur pe Bianca, despre care a afirmat că nu merita să câștige pentru a doua oară trofeul ‘Puterea dragostei’.

După terminarea celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, în culise, spiritele s-au încins între concurenții care s-au calificat în marea finală a show-ului matrimonial. Livian a fost acuzat că a dat bani pentru a ieși marele învingător.

Berna și Philip, singurul cuplu care s-a calificat în finala ‘Puterea dragostei’, au oferit detalii incendiare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finală.

‘Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret’, a declarat blonda, scrie Wowbiz.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”