Categorii: Monden Vedete Romania

Laura Cosoi, amănunte neștiute din relația cu Smiley. ”Oamenii plângeau când ne-am despărţit”

Laura Cosoi și-a amintit de perioada în care a format un cuplu cu binecunoscutul artist Smiley.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cu ani în urmă, Laura Cosoi a trăit o poveste de dragoste cu Smiley, cel care acum are o relație cu Gina Pistol, cea care urmează să-l facă tătic pentru prima oară.  Întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, dacă expunerea media a dăunat relației de cuplu dintre ea și Smiley, laura Cosoi a răspuns: ”Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel”.

Laura Cosoi a mărturisit că a rămas în relații bune cu Smiley și l-a felicitat pentru că urmează să devină tătic pentru prima oară. ”Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a mai spus Laura Cosoi.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce spune Laura Cosoi despre soțul ei. ”Mi se părea un Don Juan”


Laura Cosoi a făcut declarații și despre soțul ei,. Cosmin Curticăpean. Cei doi se știau din anul 2003, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2021.

”Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit. Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun „La mulţi ani!“ şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: „Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?“. Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas”, a povestit vedeta.

Laura Cosoi a mărturisit că în mariajul ei, cel care este mai gelos este Cosmin C urticăpean. ”Nu, nu sunt pentru căsunt o femeie care are multă încredere în ea şi nu s-a pus problema până acum să am emoţii… Da, el e mai gelos. Este evident. Lui îi place să deţină controlul şi prin prisma meseriei. Dar nu e un control gen posesivitate, ci ca să gestioneze lucrurile din timp, să nu-l ia nimic pe nepregătite. El vrea să ştie toate datele ca să aibă o rezolvare rapidă. E extrem de calculat”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”