Categorii: Monden Vedete Romania

La ce intervenție estetică a apelat Ramona Gabor. ”Este a doua oară”

Ramona Gabor s-a decis să apeleze la o schimbare și a trecut pragul cabinetului medicului estetician.

Ramona Gabor ține foarte mult la imaginea sa și la modul în care se prezintă în public. Aceasta a decis să recurgă la o intervenție estetică. “Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a mărturisit Ramona Gabor în cadrul unui InsaStory, potrivit a1.ro.

Ramona Gabor a dezvăluit faptul că rezultatele nu se vor vedea imediat, ci după o perioadă de câteva săptămâni.“Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, a mai spus Ramona Gabor.

Ramona Gabor, despre viața sa din Dubai

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri despre viața și cariera sa în Dubai, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani.

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea. Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu recent pentru click.ro.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat