Categorii: Monden Vedete Romania

Kitty Cepraga: ”Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă”

Kitty Cepraga a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea. vedeta a povestit, printre altele, despre perioada în care i s-a descoperit o tumoră la ureche.

Cristina Cepraga, în vârstă de 40 de ani, s-a făcut remarcată la ”Școala Vedetelor”. Ulterior, aceasta a ales să se stabilească în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță și regizoare. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani, din relația cu James Goodwin.

Cristina Cepraga s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Acesteia i s-a descoperit o tumoră sub ureche.

”După o vacanţă la ski, am simţit o umflătură sub ureche, pe care a trebuit s-o scot. Slavă Domnului că a fost benignă, dar am stat cu spaimă până să aflu asta! Dacă era malignă tumora, având sub 40 de ani atunci, eram cu un picior în groapă. Atunci m-am apucat de regie şi producţie, am reuşit să transform un dezavantaj fizic într-un atuu profesional”, a dezvăluit Kitty Cepraga pentru okmagazine.ro.

Ce spune despre operațiile estetice


Vedeta a vorbit și despre operațiile estetice, afirmând că nu este tentată să recurgă la așa ceva pentru că este foarte fricoasă.

”Sunt foarte fricoasă, mi-e teamă de ace şi bisturiu, pentru că am avut o operaţie la glanda parotidă acum trei ani, în urma căreia am rămas, vreo jumătate de an, cu o semi-pareză facială, care mă lovise atât psihic, cât şi profesional. Eu muncesc cu faţa şi atunci n-am putut lucra din cauza asta.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Dar, da, am început să mă gândesc la acid hialuronic, mă tentează, chiar am fost la o clinică în acest sens, dar mi-au spus că n-am riduri încă şi să mai aştept. La un moment dat o să apelez, dar nu încă”, a declarat ea.

Pandemia de coronavirus a prins-o în România

Pe Cristina Cepraga, pandemia de coronavirus a prins-o în România, cu fetița ei. Vedeta a mărturisit că este tentată să rămână în țară.

”Nu ne-am decis când ne vom mai întoarce în Italia”, a afirmat ea.

”Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea.

Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK”, a completat Kitty Cepraga.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?