Categorii: Monden Vedete Romania

Ion Dichiseanu, despre relația cu fosta soție, Simona Florescu. ”Secretul este educația, suntem doi oameni civilizați”

Renumitul actor Ion Dichiseanu are o relație extraordinar de bună cu cântăreața Simona Florescu, chiar dacă cei doi au divorțat cu ani în urmă.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, dar au rămas în relații foarte bune, după cum a mărturisit reputatul actor în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Legendarul artist a explicat care este secretul relației extraordinare pe care o are cu fosta sa parteneră de viață.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a explicat Ion Dichiseanu pentru sursa mai sus-menționată.

Ion Dichiseanu este topit după nepoțica lui

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Celebrul actor este mândru tare de nepoțica sa, Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

“Mă consider câştigat. E o scumpete de copil, o dulceaţă, iar când o văd cum spune rugăciunea „Tatăl nostru”, mă topesc”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Simona Florescu n-a știut ce vârstă are Ion Dichiseanu până la căsătorie

Între Simona Florescu și Ion Dichiseanu este o diferență de vârstă de aproape 35 de ani. Cântăreața are 52 de ani, iar marele actor 86 de ani. Simona Florescu mărturisea că nu a știut ce vârstă avea Ion Dichiseanu până când s-au căsătorit.

“Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân”, spunea vedeta la o emisiune de televiziune.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR