Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Însărcinată cu al doilea copil, Sânziana Buruiană a pozat în costum de baie. ”Dar nu te-ai îngrășat deloc”

Sânziana Buruiană este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Blonda a pozat sexy, în costum de baie.

Pe contul său de socializare, Sânziana Buruiană a făcut publice mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Însărcinată cu cel de-al doilea copi, blonda i-a impresionat pe fani cu apariția sa în costum de baie, aceștia transmițându-i numeroase mesaje în care o complimentează pentru felul în care arată.

”Zile însorite cu bebe în burtică”, a scris Sânziana Buruiană în dreptul imaginilor în car apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o bucată, de culoare neagră.

”Dar nu te-ai îngrășat deloc”, i-a transmis un internaut.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Sânziana Buruiană a răspuns: ”Vă mulțumesc frumos. S-a îngrășat bebelina”.

”Ești superbă”, ”Super frumoasă”, ”Ești tare faină”, au complimentat-o prietenii virtuali pe Sânziana Buruiană.

Ce spune Sânziana Buruiană despre cea de-a doua sarcină

Sânziana Buruiană a oferit, de curând, detalii despre cea de-a doua sarcină. Blonda a mărturisit că a crezut că fiica ei, Izabela, va rămâne singurul copil din familie.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil și a oferit detalii despre cum se simte.

”Sunt foarte emoționată, abia aștept să o văd, să văd dacă seamănă cu surioara ei. Iza e cea mai încântată, ea își dorește și sora și frate, așa că pentru ea o să fie o bucurie, mai ales că își dorește să aibă o parteneră de joacă. Și tati e emoționat acum cu două fete.

Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți, așa aveam în plan. Deși soțul meu mereu a zis că nu este bine să o lăsăm singură. Cred că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru noi”, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unui interviu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”