Categorii: Monden Vedete Romania

Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii. Replica vedetei

Vedeta de televiziune Gina Pistol a fost acuzată de unii internauți că și-ar fi injectat buzele în timpul sarcinii. Prezentatoarea TV a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

Recent, Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzată de urmăritorii din mediul online că și-at fi injectat buzele, Vedeta de televiziune a ținut să le răspundă acestora și să lămurească situația.

„Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină”, a mărturisit Gina Pistol în mediul online, potrivit revistei Unica.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor

Gina Pistol și Smiley au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?