Categorii: Monden Vedete Romania

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre fosta soție a lui Borcea! De ce nu a mai păstrat legătura cu Alina Vidican

Cristi Borcea a vorbit recent despre cei 5 ani petrecuți în pușcărie, acolo unde o vreme a împărțit celula cu Victor și Giovani Becali, dar și despre momentele de intimitate cu Valentina Pelinel, ultima lui soție.

Afaceristul a precizat că a conceput patru copii în detenție, însă a spus că pe Valentina nu a dus-o niciodată la camera intimă.

Gigi Becali nu vrea să îl mai nășească pe Borcea

‘Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent’, a spus Borcea, la GSP.

Despre dezvăluirile fabuloase ale lui Cristi Borcea a vorbit și nașul lui celebru, Gigi Becali. Latifundiarul l-a cununat pe Borcea în 2011, cu Alina Vidican, de care a divorțat în anul 2016. Din păcate, la nunta cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nu a păstrat legătura cu Alina Vidican

El a declarat că o singură dată l-a cununat pe Cristi Borcea și nu are de gând să o mai facă din nou. Cât despre fosta soție a lui Borcea, Alina Vidican, Becali a recunoscut că nu a mai vorbit deloc cu ea, după ce a divorțat de fostul boss dinamovist. Se pare că motivul ar fi fost că femeia nu l-a mai sunat. De ani buni, Alina s-a stabilit în America, alături de cei doi copii.

‘El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul.

Dacă o iubești, nu o lași. Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul’, a mărturisit Gigi Becali, vineri seară, 3 iulie, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR