Categorii: Monden Vedete Romania

Gestul făcut de George Burcea după ce Andreea Bălan a ajuns la spital! Nu i-a păsat deloc de fosta soție

În urmă cu două zile, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să o opereze. În același timp, fostul ei soț, George Burcea, anunța pe rețelele de socializare că s-a vindecat de COVID-19 și a ieșit din izolare.

Andreea Bălan a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a plâns de dureri înfiorătoare în zona abdomenului. Cancan.ro a relatat faptul că solista a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic.

George Burcea, nepăsător la problemele Andreei Bălan

Din nefericire, însă, fostul ei partener nu a dat semne că i-ar fi păsat de suferința mamei fetițelor sale. George Burcea s-a pozat fericit alături de noua lui iubită, Viviana Sposub. Cei doi s-au plimbat prin parc și s-au filmat în timp ce pregăteau cozonaci.

‘Andreea Bălan nu a vorbit cu George Burcea deloc în ultima perioadă. Nici măcar când s-a aflat de problemele ei de sănătate, el nu s-a oferit să o ajute într-un fel sau altul, să se ocupe de chestiunile urgente… E adevărat, a acționat ca în perioada în care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte’, au precizat surse apropiate Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan a mai fost operată în același spital

În luna martie 2019, artista a fost salvată de la moarte, în urma operației de cezariană, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Din fericire, medicii au reușit să o resusciteze la scurt timp.

‘Am suferit foarte mult după nașterea Clarei! Acea perioadă a fost foarte dificilă pentru mine. Nu se compară suferința provocată de sănătate cu cea a unei despărțiri. Sănătatea este cea mai importantă! Mi-am dat seama că eram foarte mult angrenată în proiectele mele și nu m-am bucurat de viață. Aveam nevoie de această lecție. Încerc să fiu cât mai sinceră, să-mi arăt sufletul’, a spus Andreea Bălan, în direct, la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

George Burcea, fericit în brațele Vivianei Sposub

George Burcea și Viviana Sposub și-au început povestea de dragoste la emisiunea ‘Ferma’, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

George Burcea a fost nevoită să se retragă de curând din competiție din cauza unor probleme de sănătate.

‘Nu, nu o știam pe Viviana înainte de “Fermă”, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă’, a spus George Burcea, pentru Click!

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat