Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren”. Celebra influenceriță a atras toate privirile la meciul dintre Manchester United și Newcastle

Cristiano Ronaldo probabil că și-ar fi dorit să aibă ochelarii de soare ai partenerei Georgina Rodriguez, în timp ce aceasta a urmărit meciul dintre Manchester United și Newcastle. ”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren. Îmbrăcată într-o rochie, cu un palton crem și încălțată cu cizme până la genunchi și cu cercei mari în formă de cerc, celebra influenceriță a atras toate privirile”.

Ronaldo nu și-a putut ascunde supărarea când a fost înlocuit în remiza 0-0, în timp ce Georgina a rămas rece pe tot parcursul meciului, cu ochelari de soare și rochie de pulover, alături de copiii cuplului.

Modelul argentinian, în vârstă de 27 de ani, a arătat imaculat – spre deosebire de United, care nu a reușit să înscrie, transmite The Sun.

”Georgina s-a remarcat în tribune mai mult decât Ronaldo pe teren”

Influencerul Georgina a ieșit în evidență în tribune mai mult decât a făcut-o Ronaldo pe teren, într-o rochie, cu un palton crem și încălțată cu cizme până la genunchi și cu cercei mari în formă de cerc.

Ea a postat fotografiile de la sosire cu descrierea: “Nu, nu, nu. În drum spre tati”.

”Ambele erau costumate în prințese”

”Fetele, Alana, în vârstă de 4 ani, și Eva, cinci ani, s-au distrat de minune, mai ales că se putea citi fericirea pe chipul lor din cauza ținutelor: ambele erau costumate în prințese. Alana și-a completat ținuta cu șosete Barbie și teniși Peppa Pig”, mai notează aceeași sursă.

Ten Hag l-a înlocuit în minutul 72 pe Ronaldo

Starul portughez a făcut din nou parte din echipa lui Erik ten Hag, în campionatul Angliei, după o absență de aproximativ două luni, dar în minutul 72 a fost înlocuit cu Marcus Rashford. Ronaldo nu și-a ascuns supărarea pentru decizia antrenorului.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Erik ten Hag a declarat că “vrea să scoată tot ce e mai bun” de la Cristiano Ronaldo și se așteaptă la o îmbunătățire a performanțelor pe măsură ce acesta revine în formă.

Ronaldo, care s-a întors pe Old Trafford în sezonul trecut, a jucat în primele două meciuri ale clubului din actuala campanie – înfrângeri îngrijorătoare în fața lui Brighton și Brentford.

De atunci, nu a mai fost titular în niciun meci din Premier League, iar United a câștigat toate cele șapte meciuri care au urmat, cu excepția unuia singur, principalul timp de joc al lui Ronaldo fiind în Europa League.

Și, după cum a explicat acum Ten Hag, nu este de mirare că atacantul se luptă, având în vedere că a ratat întregul pre-sezon al clubului.

Erik ten Hag “vrea să scoată tot ce e mai bun” de la Cristiano Ronaldo

Avem anumite cerințe de la jucători, ce așteptăm de la ei în anumite poziții pe teren. Vreau să scot tot ce e mai bun de la el, este într-o formă mai bună acum și sunt mulțumit de asta, astfel încât să poată contribui mai mult la echipă, și sunt sigur că o va face. La început, a fost cazul [lipsa de formă fizică], s-a dovedit încă o dată, nimeni nu poate rata un pre-sezon”.

Motivele invocate de Ronaldo pentru că a lipsit din pre-sezon au fost probleme de familie, dar se vehiculează pe scară largă că cel care a câștigat de cinci ori Liga Campionilor a încercat, de asemenea, să obțină o mutare departe de Manchester.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?