Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Daniela Crudu, show în bikini și pulover roz. Și-a înnebunit urmăritorii din oline

Daniela Crudu și-a cucerit urmăritorii din mediul online cu o înregistrare video în care apare îmbrăcată în bikini și un pulover de culoare roz.

Daniela Crudu a făcut furori în mediul online cu cea mai recentă postare a sa. Focoasa brunetă s-a lăsat filmată doar într-un pulover roz și bikini.Extrem de sexy, aceasta a făcut paradă cu trupul ei cu forme apetisante.


Înregistrarea vdeo a fost pe placul celor care o urmăresc pe Daniela Crudu pe rețelele de socializare, postarea respectivă primind mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii. ”Super look”, ”Bunăciune ești”, ”Ești dulce”, ”Frumoasă ca o zână”, ”Ești superbă”, ”Ești cea mai frumoasă femeie din univers”, ”Superbă” – sunt doar câteva dinte mesajele pe care Daniela Crudu le-a primit de la admiratorii săi de pe rețelele de sociaizare.

Daniela Crudu, una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc

 

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale incendiare în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul anului trecut, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR