Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor. ”Să lămurim niște inepții”

Cântăreața Andreea Bălan, în vâstă de 37 de ani, a fost reclamată la Protecția Animalelor de fostul său soț, actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani. Acesta a acuzat-o pe artistă că a neglijat câinele pe care îl au împreună, publicând mai multe imagini în care acesta apare cu răni pe tot corpul. Andreea Bălan a reacționat la acuzațiile aduse de fostul ei partener de viață.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Zilele acestea, George Burcea a reclamat-o pe fosta sa parteneră de viață la Protecția Animalelor, acuzând-o că a neglijat câinele labrador pe care îl au împreună. Andreea Bălan a reacționat, afirmând că Jack, câinele lor, nu a fost neglijat și că rănile pe care le are sunt din cauza unei dermatite.

Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor.  ”L-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări”

”Salutare. Probabil unii dintre voi stiu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumparat in 2015, pentru ca stand la curte si fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã in anul 2020, cand m-am mutat. Desi stateam într-un apartament cu 3 camere, iar catelul avea 35 kg, am dorit in nenumarate randuri sa-l iau, dar nu mi s-a permis de catre ”proprietara si mama acesteia”. Pana acum doua luni am tot insistat sa-l iau si am si vorbit cu 20 de persoane sa-l tina la curte, tocmai pentru a avea mai mult spatiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarasi m-am lovit de refuz. Asta pana intr-o zi cand i-am facut o filmare si am transmis casei/stapanei, ca voi da acest filmulet la protectia animalelor. Initial a spus NU, dar dupa 3 saptamani a cedat. Asa arata un Labrador de persoana publica. Asa arăta un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05), in momentul in care l-am luat de acasa. Spuneti-mi, va rog, cum vi se par voua aceste poze si cum credeti ca a fost tratat. El este asa de peste 1 an – cu reveniri scurte in ceea ce priveste sanatatea lui. Acum e bine. E la doctor de o saptamana, iar mai apoi va merge la o curte mare si plina de copii. Multumesc prietenilor mei, Silviu si Dan ca m-ati ajutat sa-l salvam🙏 Protectia Animalelor Bucuresti. Asociatia pentru protectia animalelor Robi. Protectia Animalelor din Romania”, a scris George Burcea în mediul online, unde a publicat și fotografii cu câinele și rănile pe care acesta le are pe corp.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

După postarea făcută de Geoge Burcea, Andreea Bălan ținut să lămurească lucrurile și să-și spună punctul de vedere. ”Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei”, a transmis cântăreața, potrivit spynews.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR