Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Monica Gabor, pe vremea când era elevă. Puștoaica de atunci s-a transformat în mare divă!

Monica Gabor este dificil de recunoscut într-o fotografie care datează de pe vremea când era doar o copilă pe băncile școlii.

Așa cum arăta în copilărie, pe vremea când abia începea să meargă la școală, Monica Gabor este total diferită de cum o știe acum lumea. Tunsă scurt, cu pampoane și cu un zâmbet larg pe chip – așa apare Monica Gabor într-o fotografie de arhivă realizată pe vremea când era elevă.

Între timp, puștoaica simpatică de atunci s-a transformat într-o adevărată divă, obișnuită să trăiască în lux și să se învârstă în cele mai selecte cercuri. La fiecare apariție a sa, Monica Gabor a atras atenția cu stilul vestimentar, dar și cu atitudinea abordată.

 

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor, în vârstă de 32 de ani, s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.

După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.

Monica Gabor mai are două surori, Ramona, care este stabilită în Dubai, și Alina, care a rămas în România. Surorile Gabor și-au pierdut ambii părinți. Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap. Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață în luna iunie a acestui an. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli. Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

 

FOTO: Facebook/Monica Gabor

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”