Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ioana Ginghină a făcut furori în online după ce s-a pozat în costum de baie. ”Am zis să-mi încerc norocul și azi”

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, a făcut furori în mediul online după ce a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie, întinsă pe șezlong. Cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare s-au întrecut în comentarii la adresa binecunoscutei vedete.

Ioana Ginghină și-a încântat fanii din mediul online cu o imagine în care apare  în costum de baie, întinsă pe șezlong, în grădină.  ”Cu atâtea complimente la postarea de ieri, am zis să-mi încerc norocul și azi. Și dacă e zi de plajă, atunci am pus omul să-mi facă o poză ca să o postez. Vă mulțumesc mult pentru toate mesajele și comentariile”, a notat Ioana Ginghină în dreptul imaginii.

”Cu ocazia asta am deschis sezonul pozelor în costum de baie. Voi sunteți de vină!”, a mai transmis actrița.

Ioana Ginghină a făcut furori în online după ce s-a pozat în costum de baie. ”Ce e frumos, ne place și nouă și lui Dumnezeu”

Postarea Ioanei Ginghină a adunat numeroase aprecieri și multe comentarii din partea internauților.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


”Superbă și sexy ești”, ”La cât mai multer! Avem ce contempla”, ”Ești minunată”, ”Arăți super”, ”Ești super”, ”Frumoasă doamnă”, ”Ca der fiecare dată, ești super”, ”Superbă”, ”Prințesă frumoasă”, ”Minunată”, ”Superbă”, ”Ești frumoasă și arăți minunat!”, ”Foarte frumoasă și sexy!!!”, ”O frumoasă”, ”Ca întotdeauna superbă”, ”ERști frumoasă”, ”Ești o scumpă”, ”Ce e frumos, ne place și nouă și lui Dumnezeu”, ”Arăți minunat”, ”Pefectă”, ”ASrăți beton”, ”Ești așa cum trebuie”, ”Pricum arăți super”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are un copil

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu.

Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR