Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Georgina Rodríguez ridică temperaturile din termometre pe Instagram cu un bikini minuscul. Cum a pozat iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez uimește într-un bikini tanga la bordul unui iaht, alături de partenerul ei, Cristiano Ronaldo în Ibiza. Cuplul se bucură de timp liber după ce starul de la Manchester United, Ronaldo, a îndurat un sezon dificil. Cum a pozat iubita lui Cristiano Ronaldo.

După ce și-a petrecut dimineața pe uimitorul iaht de 5,5 de milioane de lire sterline al superstarului de la Manchester United, Georgina nu a rezistat să le ofere celor 38 de milioane de adepți ai ei de pe Instagram o fotografie sexy.

În timp ce își petrecea ziua pe iahtul de 5,5 milioane de lire sterline al lui Ronaldo cu prietenii, Georgina, mama a doi copii, a purtat un bikini verde ademenitor, în timp ce asul de la United s-a plimbat la bustul gol, arătându-și abdomenul lucrat. Ronaldo a sărit în mare și s-a distrat cu prietenii, potrivit dailystar.co.uk.

Georgina Rodriguez uimește în bikini tanga

Bruneta a arătat incredibil într-un bikini, iar în cel mai recent selfie și s-a accesorizat ținuta cu o geantă Louis Vuitton și o bandană roz.

Ea a optat pentru un aspect de machiaj bronzat, care i-a accentuat trăsăturile naturale și i-a lăsat pletele să cadă pe umeri.

Șoferul lui Ronaldo a făcut un accident cu un bolid de lux

Înainte de aventura din Ibiza, familia a petrecut timp în Mallorca. Au stat la poalele munților Tramuntana.

Vila cuplului are sală de sport, piscină înconjurată de palmieri, mai multe căzi cu hidromasaj, un teren de volei pe plajă, un teren de minifotbal și chiar se zvonește că are o „cameră erotică subterană”.

Dar șederea pe insulă s-a încheiat cu accidentarea uneia dintre super-mașinile Bugatti ale lui Ronaldo.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Șoferul, despre care se crede că este unul dintre gărzile de corp ai lui Ron, a pierdut controlul mașinii sale de 1,7 milioane de lire sterline și a derapat într-un zid din zona rezidențială din Sa Coma.

În ciuda faptului că pre-sezonul pentru Ronaldo la United nu va începe până la începutul lunii iulie, acesta nu l-a împiedicat pe legendarul atacant să-și mențină silueta.

Cel mai bun marcator internațional din toate timpurile s-a întors pe un teren de fotbal trăgând la poartă și făcând exerciții la bordul iahtului său.

Cu toate acestea, viitorul lui Ronaldo la United nu a fost încă decis de agentul jucătorului, Jorge Mendes, întâlnindu-se cu noul proprietar al Chelsea, Todd Boehly, în legătură cu o potențială mutare.

Chelsea este în căutarea unui atacant-centru, care i-a permis lui Romelu Lukaku să revină la Inter Milano.

Au existat deja rapoarte potrivit cărora Ronaldo este din ce în ce mai dezamăgit la Old Trafford din cauza lipsei de ambiție a clubului.

Dar, cu un an rămas de la contractul său, United este ferm convins că Ronaldo va rămâne în echipă în această vară.

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR