Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV. Cătălin Scărlătescu, un burlac convins! Cheful își petrece timpul mai mult cu prietenii

La finalul anului trecut, Cătălin Scărlătescu mărturisea că are o relație serioasă, deși întotdeauna a fost destul de discret cu viața personală.

Juratul de la ‘Chefi la cuțite’ a dezvăluit că-și dorește ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale, mai puțin aventurile amoroase.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, spunea Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu se distrează mai bine în compania prietenilor

Ei bine, Cătălin Scărlătescu a evitat pe cât posibil să-și pună viața privată pe tavă, așa că își petrece timpul mai mult în compania prietenilor. Paparazzi TACATACA l-au fotografiat pe juratul de la ‘Chefi la cuțite’ la terasă, alături de un bun amic.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cătălin Scărlătescu a zăbovit preț de câteva ceasuri în compania prietenului său, semn că întâlnirea a fost una relaxantă. În plus, cheful s-a delectat cu un ceai delicios cu miere, semn că ține destul de mult la silueta sa.

Din nefericire, a cam uitat de bunele maniere când a încercat să deschidă plicul de miere. După ce a constatat că nu merge rupt cu degetele, Scărlătescu și-a ‘infipt’ dinții și a tras nesanț din bietul plic.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR