Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cristina Spătar, splendidă în costum de baie. Super senzuală în vacanța din Grecia

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstăă de 50 de ani, se relaxează în vacanță în Grecia. Artista și-a încântat admiratorii din mediul online cu numeroase fotografii în care apare în ipostaze senzuale în costum de baie. Vedeta se prezntă ireproșabil la plajă, având o siluetă de vs și un trup cu forme impecabile.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. Însă, cântăereața a dezvăluit recent că urmează să se mute în casă nouă, împreună cu cei doi copii ai săi. Aceasta  și-a achiziționat o casă la roșu în Crevedia, zonă în care a locuit împreună cu fostul soț, Alin Ionescu, până la divorțul de acesta.

Cristina Spătar se relaxează în prezent în Mykonos, Grecia. Vedeta este mai strălucitoare ca niciodată și radiază de fericire. Artista și-a încântat fanii din mediul online cu numertoase fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie.

Cristina Spătar, splendidă în costum de baie. Admiratorii, în extaz

Cristina Spătar a pozat în ipostaze care mai de care mai senzuale, etalându-și silueta fără cusur și formele ireproșabile. Intenauții au dat like după like imaginilor respective și au complimentat-o pe cântăreață pentru felul în care arată.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

”Ești o zeiță a mării”, ”Minunată”, ””Frumoasă”, ”Supebă”, ”Ești cea mai tare”, ”Ce corp frumos ai”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Clar, bună, bună”, ”regină”, ”Wow cât de fantastică ești! Ești senzațională!🔥🔥🔥Ai un corp perfect! Ești cea mai frumoasă”, ”Ești TOP”, ”Absolut supebă”, ”Sexy, sexy”, ”Foarte fumoasă ești”, ”Ești o tipă răvășitoare”, ”Regina Cristina”, ”Perfectă”, ”Arăți bestial”, i-au transmis Cristinei Spătar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR