Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. Senzualitate maximă!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, este o apariție de fiecare dată. Artista își incită admiratorii din mediul online cu cele mai provocatoare ipostaze. De data aceasta, vedeta s-a lăsat fotografiată în  așternuturi, îmbrăcată întrr-un body din dantelă, apariția sa fciind intens comentată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

În imaginea postată pe contul său de socializare, Anna Lesko apare întinsă în pat.

Îmbrăcată într-un body din dantelă, cântăreața este mai provocatoare ca niciodată.

Anna Lesko, răvășitoare în așternuturi. A primit mesaje peste mesaje de la intenauți

Apariția plină de senzualitate a Annei Lesko i-a făcut pe internauții să trimită numeroase mesaje.

”Ești prea dezbrăcată”, ”Uimitor de frumoasă”, ”Cea mai cea”, ”Irezistibil de frumoasă și sexy”, ”Mereu surprrinzătoare cu poze faine”, ”Cine te-a făcut, cine te-a sculptat? magică, fabulos de frumoasă”, ”Bine pe poziție”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Cred că a fost plăcută noaptea”, ”Anna ca bomboana”, ”Tot frumoasă ești, de ce înaintezi în vârstă, tot mai frumoasă rămâi!”, ”Ești o drăguță”, i-au spus cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

Primul volum al cărțții scrise de Irinel Columbeanu începe cu copilăria omului de afaceri și se încheie cu vacanța la Paris în care a fost însoțit de Anna Lesko. Despre relația cu aceasta, Irinel Columbeanu a dat câteva detalii pentru impact.ro. „Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Fostul afacerist a mărturisit că părinții săi s-au opus categoric relației acestuia cu Anna Lesko: „Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: ”Ieși din casa fiului meu, rusoaico”. Așa s-a terminat relația noastră”.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit și are o fiica. Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?