Categorii: Monden Vedete Romania

Florin Pastramă a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Ce l-a obligat Brigitte să își facă la față

Brigitte Sfăt vrea cu orice preț ca soțul ei, Florin Pastramă, să arate perfect! Motiv pentru care l-a trimis de urgență la medicul estetician.

Pentru a-i face pe plac soției lui, afaceristul nu a comentat și s-a conformat regulilor vedetei. Astfel, el a îndurat o intervenție în zona feței, scrie Impact.ro. 

La insistențele lu Brigitte Sfăt, Florin Pastramă a acceptat un tratament de întinerire la nivelul feței și al gâtului. Mai exact, a trecut printr-o procedură medicală de estompare a ridurilor.

Florin Pastramă, la medicul estetician

Conform sursei citate mai sus, bărbatul de 41 de ani a ales procedura ‘baby face’ (n.r. față de copil). Acest tratament conferă pielii un astept reîntinerit și fresh.

Dacă Florin Pastramă este la prima intervenție de genul, soția lui, Brigitte, a pierdut șirul operațiilor estetice. Brigitte Sfăt este cunoscută pentru faptul că a încercat în repetate rânduri să-și îmbunătățească aspectul fizic și a testat cele mai scumpe tratamente.

La finalul lunii octombrie, Brigitte a apelat din nou la experiența unui medic estetician pentru a-și remodela chipul. bruneta a decis să își facă încă o intervenție estetică la față, ale cărei rezultate urmează să se vadă în curând.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Brigitte Sfăt a pierdut șirul operațiilor estetice

Astfel, bruneta și-a dorit să își contureze fața, iar pentru asta a recurs la o procedură simplă, la îndrumarea surorii sale.

‘Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuși bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final, obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feșei, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial’, a scris Brigitte într-o postare pe contul de Instagram.

Vedeta mărturisea că a ajuns să își facă toate operațiile estetice din cauza dramelor și frustrărilor prin care a trecut.

‘Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața’, spunea în trecut Brigitte, conform spynews.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat