Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Fiul Ancăi Țurcașiu a făcut cununia religioasă. Cele mai fumoase imagini de la eveniment

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a avut parte de un weekend de excepție. Fiul său, Radu, a făcut cununia religioasă. Pe contul său de socializare, vedeta a dat publicității câteva imagini de la fericitul eveniment din viața fiului ei. La ceremonie, Anca Țurcașiu a arătat spectaculos, iar mirii au fost extrem de frumoși.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

În data de 29 aprilie 2022, Anca Țurcașiu a avut parte de un eveniment extrem de important în familia sa. Fiul său s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea. Radu este student la pedagogie și intrustor de snowboard, în timp ce Andreea este asistent universitar. În primul weekend din luna septembrie a acestui an, cei di au făcut nunta. Anca Țurcașiu a dat publicității, pe contul ei de socializare, câteva fotografii de la cununia religioasă a fiului său.

Fiul Ancăi Țurcașiu a făcut cununia religioasă. ”Sunt atât de fericită”

”Iubiții vieții mele!  Ziua cea mare a sosit.  Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea.  Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită!  Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris Anca Țurcașiu în mediul online.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fiul vedetei și mireasa lui au fost extrem de frumoși, iar Anca Țurcașiu a strălucit. Aceasta a purtat, la eveniment, o rochie de culoare roșie, vaporoasă, în care a arătat fabulos.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR