Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Fiica Loredanei Groza, mai sexy ca niciodată. ”Cum vi se pare normal să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă”

Fiica Loredanei Groza este pe zi ce trece mai frumoasă și mai senzuală. Însă nu toată lumea este de acord cu look-ul adoptat de fata celebrei artiste.

Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena. Elena este astăzi o tânără foarte frumoasă, care atrage privirile ca un magnet, la fel ca faimoasa ei mamă.

Pe internet, Loredana Groza a dat publicității o fotografie în care Elena apare îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy. Fata artistei poartă o fustă foarte scurtă, din piele, de culoare naegră, și o bluză care îi lasă la vedere abdomenul.


”Orice mamă se mândrește cu puiul ei… dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu fiica ei.

Deși Elena arată foarte bine, unii internauți i-au atras atenția Loredanei Groza asupra faptului că fiica ei se îmbracă neadecvat vârstei pe care o are.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Nu vă înțeleg pe voi, unele mame. Cum vi se pare normal ca propriii copii să se îmbrace așa vulgar la o vârstă așa fragedă. Cu siguranță este o fată frumoasă, dar nu în asemenea îmbrăcăminte”, i-a transmis un internaut.

Însă cele mai multe mesaje primite de Loredana Groza pentru fiica ei sunt laudative la adresa acesteia din urmă.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important