Categorii: Monden Vedete Romania

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu dă cărțile pe față. ”El a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot”

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre tatăl ei.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a explicat, pentru redactia.ro, că urmează să se mute în București, însă va sta cu chirie, pentru că tatăl său nu i-a luat apartament, așa cum se spunea în urmă cu ceva timp. „Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclamă la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el”, a explicat Carmina pentru sursa citată.

De asemenea, Carmina a mai spus că tatăl său i-a promis că îi cumpără o mașină încă de când a împlinit 18 ani: „O aștept (n.r. masina) de 2 luni. Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașină în ziua în care am împlinit 18 ani”. Carmina a împlinit 19 ani sâmbătă, 8 mai.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Liviu Vârciu, despre perioada când cânta în trupa LA

Liviu Vârciu a cunoscut succesul pe vremea când cânta în trupa LA.

„Am făcut nişte melodii tari precum ”Ochii tăi” sau ”Femeia”, care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, mai spunea artistul.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?