Categorii: Monden Vedete Romania

Drama Corinei Dănilă după ce banca i-a luat casa! Prezentatoarea tv se luptă din răsputeri să-și rezolve problemele financiare

Corina Dănilă trăiește o dramă de mai bine de 10 ani. Actrița a început să aibă probleme financiare la scurt timp după ce s-a măritat cu omul de afaceri Norris Măgeanu.

La vremea respectivă, cei doi au dorit să-și construiască o vilă mare, însă din lipsă de resurse financiare, Corina Dănilă a împrumut de la bancă suma de 460.000 de franci elvețieni.

Corina Dănilă nu și-a încheiat socotelile cu banca de la care a luat creditul

Din păcate, actrița a început să se confrunte cu mari probleme, după ce a divorțat de Norris Măgeanu. Vedeta nu a mai putut să-și plătească ratele la bancă. În cele din urmă, banca i-a luat casa ipotecată, iar actrița și fiica ei au fost nevoite să o ia de la zero.

De atunci au trecut șapte ani, însă banca a decis să-și recupereze diferența de bani de la Corina Dănilă. Instituția a pus sechestru și pe alte bunuri ale vedetei. Din lipsă de bani, Corina Dănilă a fost nevoită să-și ia două joburi pentru a-și plăti datoriile. Ea avea poprire pe 30% din salariu, conform legislației în vigoare.

Nevoită să lucreze mai mult

Drept urmare, TVR i-a întins o mână de ajutor actriței. Șefii i-au propus acesteia să preia rolul de moderatoare a emisiunii „Gala umorului”, difuzată pe TVR 2.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Având în vedere suma destul de mare pe care Corina Dănilă o datora, plus dobânzile, Guvernul a emis o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul românilor cu credite la bănci. Astfel, banca nu a fost mulțumită doar cu faptul că vedeta a cedat locuința, iar în 2017 a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. După 4 ani, Corina Dănilă încă este nevoită să se plimbe pe holurile tribunalelor pentru a-și încheia socotelile cu banca creditoare, scrie Playtech. 

Cum a ajuns Corina Dănilă să lucreze în televiziune

Corina Dănilă este cunoscută publicului ca actriță și prezentatoare de televiziune. Vedeta a ajuns să lucreze în televiziune în anii de după Revoluția din 1989.

”În vara anului 1994, după ce terminasem facultatea, jucam deja în două spectacole la Teatrul Național. În octombrie a fost un anunț că se organizează concurs la TVR pentru un post de crainică. Mama mea a fost cea care a insistat să mă prezint la acest concurs. L-am susținut și în noiembrie eram angajată cu carte de muncă. Intram într-o lume nouă, cu noi provocări și mi-a plăcut. Am continuat să joc în paralel la teatru până când s-a încheiat stagiunea, în vara următoare. Între timp, am descoperit Știrile…”, a detaliat Corina Dănilă pentru libertatea.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat