Categorii: Monden Vedete Romania

Din trecutul lui Cătălin Botezatu. ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”

Binecunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în urmă cu ani, când a fost la închisoare în Italia.

Designerul Cătălin Botezatu a stat o vreme la închisoare, în urmă cu 25 de ani.

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia pentru bancrută (faliment) frauduloasă și încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță, alături de cei mai temuți criminali și infractori. Despre experiența prin care a trecut povestea creatorul de modă într-un interviu. Cătălin Botezatu a stat în celulă cu un mafiot care fusese condamnat pe viață.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, dezvăluia Cătălin Botezatu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cătălin Botezatu a fost extrădat de autoritățile italiene după câteva luni. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde a fost coleg de celulă cu Miron Cozma. A fost eliberat în data de 14 martie 1997.

Cătălin Botezatu a avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?