Categorii: Monden Vedete Romania

Dezvăluirile lui Miță de la ”Bere Gratis”. ”Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii”

Mihai Georgescu, zis și Miță, solistul trupei Bere Gratis, a povestit cum, la un moment dat, la un concert pe care l-a susținut alături de trupă oamenii au venit să ceară bere gratis.

Incidentul a avut loc la un bal al bobocilor la care trupa Bere Gratis a cântat împreună cu formația pasărea Colibri. ”Eram la Balul Bobocilor de la Litere și am cântat înainte de Pasărea Colibri. Ne-au pus pe afiș, Pasărea Colibri, și sub scria Bere Gratis. Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii. Erau exasperați. Până la urmă ne-au zis: bă, cine a venit cu ideea să vă puneți numele ăsta :)). Apoi ne-au chemat cei de la Colibri să stăm cu ei la masă”, a detaliat Miță, potrivit as.ro.

Artistul a mai dezvăluit că la doucă concerte pe care le-a susținut la sala Palatului, cei prezenți au primit bere gratis. ”Am dat bere gratis la concert. La două concerte am dat 4.000 de beri. Fiecare omuleț care a venit la Sala Palatului a primit câte o bere. Au venit ăia și au descărcat berea acolo, nu mai era loc. La ieșire le-am dat câte o bere”, a mai spus acesta.

Miță de la Bere Gratis e nașul lui chef Florin Dumitrescu

Mihai Georgescu a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția 24 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Artistul a dezvăluit că este nașul lui chef Florin Dumitrescu. Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Este cea mai frumoasă ocazia de a-mi vedea finul. În ipostaza asta nu ne-am întâlnit niciodată. Finul meu este Florin. N-are rost să-i mai spun și Dumitrescu”, a spus Miță, care este căsătorit cu vedeta de televiziune Liana Stanciu.

”Prietenia noastră cu ei (n.r. cu chef Florin Dumitrescu și soția lui) a evoluat exact așa cum am însămânțat-o, cu dragoste și cu bucuria de a ne întâlni. Și atunci când Cristina a rămas însărcinată, am prim it telefon și ne-a zis: ”Băi, uite, ne-am dori să fiți nașii copilului”. După aia a fost căsătoria și așa mai departe. Ei sunt niște oameni foarte frumoși, niște părinți responsabili și ne bucurăm să avem asemenea fini”, a mai spus acesta.

 

FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important