Categorii: Monden Vedete Romania

Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată”

Cătălin Bordea, co-perezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stras, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a vorbit despre familia sa.  Acesta a fost abandonat de ambii părinți la vârsta de doi ani. Pentru că a vrut să scape de el, tatăl său natural l-a lăsat într-un autobuz.

Cătălin Bordea are o poveste de viață incredibilă. Co-prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stras, a scos la iveală amănunte uluitoare din trecutul său.

Printre altele, Cătălin Bordea a dezvăluit cum tatăl său natural l-a lăsat într-un autobuz, pentru că își dorea să scape de el.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”M-a făcut la 16 ani”

Cătălin Bordea a afirmat că a fost crescut de șapte tați. „Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit Cătălin Bordea la emisiunea unde este co-prezentator, notează click.ro.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, spunea Cătălin Bordea în urmă cu ceva timp.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important