Categorii: Monden Vedete Romania

Declarațiile pe care Elena Ionescu nu le-a mai făcut despre fostul ei soț. ”Între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată”

Cântăreața Elena Ionescu a făcut mîrturisiri neașteptate despre separarea de cel care i-a fost soț și împreună cu care are un copil.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Elena Ionescu a făcut dezvăluiri despre fostul soț într-un interviu pe care l-a acorat pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit cum l-a cunoscut pe acesta într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră.

Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

”Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut”

Vedeta a afirmat că a făcut tot ce a ținuit de ea pentru a-și salva căsnicia după ce a fost înșelată de soțul ei cu fosta iubită.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Femeile fac multe concesii atunci când vor ca copiii lor să crească cu ambii părinţi.Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut, dar de cealaltă parte nu s-a întâmplat acest lucru. Tot ce a ţinut de mine şi de dorinţa mea de a rămâne împreună, ca o familie, am făcut”, a mai spus Elena Ionescu.

”Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu”, a completat artista.

Elena Ionescu a explicat și în ce relații este acum cu fostul său soț.

”Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu”, a încheiat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat