Categorii: Monden Vedete Romania

De ce fotbalist a fost îndrăgostită în secret Carmen Grebenișan. ”I se zicea pe atunci Muscă. Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină”

Vloggerița Carmen Grebenișan a făcut dezvăluiri neașteptate din viața ei. Aceasta a mărturisit că, la un moment dat a fost îndrăgostită în secret de un fotbalist. ”I se zicea pe atunci Muscă. Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină”, a declarat Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Carmen Grebenișan a fost îndrăgostită în secret de fotbalistul Sergiu Hanca.

Vedeta a făcut dezvăluirea într-un interviu pentru emisiunea ”la Măruță”, de la Pro TV.

De ce fotbalist a fost îndrăgostită în secret Carmen Grebenișan. ”Lui îi plăceau toate fetele”

Vlogerrita a explicat că Sergiu Hanca nu a știut niciodată de sentimentele pe care ea le avea pentru el.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Am avut o iubire pentru un băiat, când eram mai mică, și nu s-a întâmplat nimic cu asta. A fost așa…Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. I se zicea pe atunci ”Muscă”. Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină. Nu a aflat niciodată, dar s-a putea să afle acum și mie o să-mi fie un pic rușine cu chestia asta, dar până la urmă îmi asum. A fost o chestie de copii, el nu știe. Am suferit singură acasă. Până cum n-am zis”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, notează wowbiz.ro.

Carmen Grebenișan este căsătorită cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan a făcut declarații despre cununia civilă la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a mărturisit că evenimentul a fost mult mai frumos decât și-a imaginat ea. „A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! M-am întors cu spatele și le-am spus că dacă mă fac să plâng o să stau cu ochelarii de soare și seara. Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios”, a declarat Carmen Grebenișan.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat