Categorii: Monden Vedete Romania

Dana Roba, dezvăluiri din trecutul ei. ”Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară”

Dana Roba a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său.

Dana Roba a făcut confesiuni la o emisiunea de televiziune. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a făcut dezvăluiri din trecutul ei. În prezent, Dana Roba este căsătorită cu Daniel încă din ianuarie 2016. Dana Roba este mămica a două fetițe. Aceasta a povestit cum a fost viața sa și cum s-a schimbat după ce a ales să se pocăiască.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ”De astăzi mă pocăiesc”. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani”, a spus Dana Roba la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Dana Roba: ”Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut”

„Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ”Dana, ți-am iertat toate păcatele”. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a afirmat Dana Roba.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Aceasta a mai povestit că și dispariția mamei sale a fost unul dintre motivele pentru care a ales să se pocăiască.

„Sunt aproape 10 ani de când a decedat mama mea. Și asta este un motiv pentru care eu m-am pocăit. După ce a decedat am simțit că jumătate din inima mea nu mai funcționează. (…) M-am supărat pe mine. Înainte să moară a fost o femeie la noi în casă și a spus așa ”Domnica, o să treci printr-o încercare, dar a spus Dumnezeu că dacă copiii tăi se vor pocăi vei fi vindecată, dar dacă nu Dumnezeu te va face aur curat”. Nu cred că au trecut 2 luni și mama mea a aflat că are cancer în fază terminală. Voiam să mă pocăiesc atunci, dar nu puteam. Dumnezeu a făcut așa ca să înțeleg de fapt că singura soluție în singurătatea este Dumnezeu”, a completat ea.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important