Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum scapă Ioana Ginghină de celulită. ”Nu am făcut-o peste noapte”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a explicat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, ce anume face pentru a scăpa de inestetica celulită. Vedeta a făcut câteva recomandări în acest sens.  ”În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea”, a spus aceasta.

Ioana Ginghină este foarte atentă la felul în care arată și face eforturi pentru a i într-o formă fizică foarte bună.

Pe contul ei de socializare, actrița a abordat un subiect care le dă bătăi de cap doamnelor și domnișoarelor. Aceasta a vorbit despre celulită și a explicat ce anume face ea pentru a scăpa de această problemă.

Cum scapă Ioana Ginghină de celulită. Ce trucuri are vedeta

”Azi voi posta despre un subiect tabu într-un fel, dar care este  în această perioadă pe buzele multor femei: “cum scap de celulită?”. În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:  1. Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții 2. Să facem mișcare 3. Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude4. Să bem 8 pahare de apă pe zi 5. Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene. 🍉 Eu nu o mai țin să slăbesc, ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura”, a mai spus vedeta.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are un copil

În prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Gabriel Coveșeanu este căsătorit cu Florentina. Cuplul are împreună doi băieți. Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Cove. Actorul a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu.

Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR