Categorii: Monden Vedete Romania

Cum arată sora Iuliei Albu. E frumoasă tare!

Fashion-editorul Iulia Albu are o soră extraordinar de frumoasă. Vedeta a dat publicității o fotografie cu sora sa pe contul ei de pe o rețea de socializare. Reacțiile internauților au apărut instant, aceștia întrecându-se în complimente la adresa felului în care arată sora binecunoscutei Iulia Albu.

Iulia Albu a postat, pe contul său de Instagram o fotografie rară cu sora ei. Karin, sora Iuliei Albu este o apariție extrem de atrăgătoare. Sora vedetei este foarte frumoasă. Karin, a terminat Academia de Studii Economice. Aceasta este consultant de management pentru diverse firme în regim de freelancer.

”Doamnelor și domnilor, la cererea publicului, astăzi postez o fotografie rară cu superba mea surioară. ❤️, sora mea!”, a scris Iulia Albu în dreptul imaginii.

 

Cum arată sora Iuliei Albu. Internauții s-au întrecut în complimente

Fotografia cu sora Iuliei Albu a adunat numeroase like-uri, dar și comentarii din partea internauților, care au complimentat-o pe sora IKuliei Albu pentru cum arată.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Atat tu, cat si sora ta sunteti superbe!”, ”Este aproape la fel de frumoasă ca tine”, ”Minunată”, ”Trăiască surorile”, ”Sunteți o familie frumoasă”, ”Superbă”, ”Fată la locul ei, nu are găină!”, Seamănă cu tine”, ”Chiar ca este superba! Si naturala”, ”Oare cine e mai frumoasa, sunteți una mai frumoasa decât cealaltă”, au comentat internauții.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de Mihai Albu. Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2013. Aceasta a spus că a fost dorința fostului ei partener să se separe. ”Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a spus Iulia Albu.

”E greu să spui ce nu merge într-o relație, cred că nu eram compatibili. Mi-am dat seama cu doi ani înainte să divorțăm. Ăsta e simplul adevăr! Pentru mine era ceva mai presus de soare. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine în timpul căsătoriei cu el, nu au fost niciodată de acord. Nu a fost vorba de înșelat, nici la mine, nici la el. Dar am avut o problemă: bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră! Eu am vrut să dau la UNARTE și el a zis că dacă fac asta divorțează!“, a adăugat ea.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important