Categorii: Monden Vedete Romania

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive. ”M-a sunat și m-a invitat să stăm de vorbă. Am crezut că e cineva care făcea o glumă nesărată”

Corina Caragea a explicat cum a ajuns să prezinte știrile sportive de la postul de televiziune Pro TV.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Prto TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­ mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­ cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­ văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post.

Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­ zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce i s-a spus Corinei Caragea în ziua în care a fost angajată

Corina Caragea a dezvăluit și ce i s-a spus în ziua în care a fost angajată.

”Îmi aduc aminte că,în ziua în care m-a angajat, şeful mi-a spus: „Tu trebuie să ştii să faci me­ seriile tuturor colegilor tăi. Aşa că nu vii seara, la jurnal, la ora 19:00, şi intri pe post! Vii la ora 12:00, stai la şedinţa de su­mar, propui subiecte, citeşti presa interna­ ională, vor­beşti cu reporterii, scrii ştiri, mergi la montaj, pui voci, faci titraje şi înveţi şi treaba produ­că­torului. Dacă eşti în tura de dimineaţă, o să fii singură, deci tu o să selectezi şi-o să scrii ştirile şi, dacă n-ai dat o anumită informaţie, care se dovedeşte a fi fost importantă, dar ai sărit-o, tu răspunzi.” Cam aşa stau lucrurile în redacţia Sport de la Pro TV şi aşa au stat întotdeauna, de când, la Pro TV, a apărut prima pre­ zentatoare de ştiri sportive din România, Ra­ luca Arvat – ideea cu prezen­tatoarele de sport fiind apoi pre­lu­ ată de toate celelalte tele­viziuni”, a explicat Coriuna Caragea, care la înceouturilke carierei a fost dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR