Categorii: Monden Vedete Romania

Cristina Ich se confesează. Motivul pentru care a renunțat la studiile la Facultatea de Medicină

Cristina Ich a urmat cursurile Facultății de Medicină, însă a renunțat. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media, însă puțini știu că aceasta a vrut să devină medic și chiar a început cursurile la Facultatea de Mediciă, însă ulterior a renunțat. Ea a explicat, pentru okmagazine.ro, care a fost motivul pentru care a luat acestă decizie. ”Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor”, a mărturisit Cristina Ich.

Vedeta a afirmat că nu regretă nimic din ceea ce a făcut. ”Am spus de mai multe ori că poate nu tot ce mi-am dorit am realizat, însă cu siguranţă nu regret nimic. Sunt recunoscătoare pentru toate experienţele şi oportunităţile de care am avut parte şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face totul la fel”, a spus ea.

Cristina Ich, susținută de iubit

Cristina Ich a explicat că a fost susținută în tot ceea ce face de iubitul ei, Alexandru Pițurcă.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Am avut marele noroc să fiu înconjurată de oameni care să-mi respecte alegerile, iar jobul meu este una dintre acestea. La fel cum muncesc eu, munceşte şi Alexandru, astfel nu simţim că nu ne oferim destulă atenţie”, a declarat ea.

”Sunt o persoană emotivă şi impulsivă, iar tocmai pentru că mă dedic prea mult, orice aş face vreodată m-ar consuma. Însă, odată ce mă temperez, lucrurile revin la normal, iar Alexandru mereu m-a susţinut în ceea ce fac. În weekend-uri, de regulă, petrec cel mai puţin timp pe reţelele sociale sau chiar deloc, pentru că mă dedic total lui Noah”, a completat Cristina Ich.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”