Categorii: Monden Vedete Romania

Confesiunea lui Andrei Aradits: ”Îmi găseam scuze ca să am dreptate”

Actorul Andrei Aradits, interpretul personajului negativ din serialul ”Vlad”, s-a confesat în cadrul unui interviu.

Andrei Aradits a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Acesta a fost întrebat în ce situații i s-a întâmplat să fie personajul negativ în propria viață.

”Asta e o întrebare complicată care necesită fie o mărturisire abisală de breaking-news, fie un joc de glezne grațios de PR… Au fost momente în care ceea ce făceam era rău. Știam că e rău. Și îmi găseam scuze ca să am dreptate. La fel ca toată lumea. Toți avem dreptate”, a mărturisit actorul.

Andrei Aradits a afirmat că umor l-a ajutat de foarte multe ori să depășească momentele mai dificile di viață.

”Întotdeauna m-a ajutat umorul. Cred că e singura modalitate de a scăpa de probleme. Cred că de-aia există umorul. Ați văzut vreun sinucigaș cu umor? Umorul schimbă perspectiva lucrurilor. Micșorează suferința și minimalizează tragedia”, a mai spus el pentru sursa mai sus-citată.

Ce spune despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Vlad”


Andrei Aradits îi dă viață personajului Ștefan Dragomir în serialul ”Vlad”, de la Pro TV. Actorul a făcut câteva declarații despre personajul său.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Personajul meu Ștefan nu există. Eu sunt Ștefan. Încercăm să fim naturali într-un context aparent artificial. Acesta este personajul. Încercăm să mințim cât mai puțin și atunci personajul se creează din aducerea unui adevăr în gesturi mărunte”, a declarat Andrei Aradits, citat de protv.ro.

Când începe serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la Pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 va continua la Pro TV din 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?