Categorii: Monden Vedete Romania

Cine este soțul Alexandrei Stan. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit în mare secret. Ceremonia a avut loc în orașul său natal, Constanța. Bărbatul c are a determinat-o pe Alexandra Stan să facă pasul cel mare se numește Emanuel. Artista a dat amănunte despre partenerul ei de viață în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Alexandra Stan  este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. Acum, la 32 de ani, artista a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat despre care nu se știau prea multe lucruri.

Vedeta a dat detalii despre cel care i-a devenit soț, Emanuel, într-un interviu pentru revista Viva. ”Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a spus ea.

Cine este soțul Alexandrei Stan. ”El a făcut primul pas”

Alexandra Stan a dezvăluit că Emanuel a fost cel care a cosiliat-o în ceea ce privește dezvoltarea personală. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu”, a dezvăluit cântăreața.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a adăugat Alexandra Stan.

Vezi aici fotografiile cu Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce a spus Alexandra Stan despre nunta sa

Alexandra Stan a dat detalii despre nunta sa. ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a explicat artista pentru sursa citată anterior.

”Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner”, a adăugat ea. ”Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a încheiat Alexandra Stan.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR