Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Acest lucru afecta relația noastră”

Cântăreața Antonia în vârstă de 33 de ani, a oferit amănunte din relația sa de cuplu cu Alex Velea, în vârstă de 38 de ani. Artista a vorbit despre momentele de cumpănă prin care au trecut de-a lungul anilor. ”Acest lucru afecta relația noastră”, a mărturisit Anttonia. de asemenea, vedeta a dezvăluit și cum se înțelege cu părinții partenerului ei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Cele mai dificile momente din relația Antoniei cu Alex Velea. ”Când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice”

Antonia a făcut declarații, pentru revista Unica, despre momentele de cumpănă din relația sa cu Alex Velea: ”Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”.

'Furnicuța' Laura Cosoi, însărcinată pentru a 4-a oară, așa cum nu ați mai văzut-o! Ce a putut să facă
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pentru aceeași sursă, cântăreața a explicat și cum se înțelege cu părinții lui Alex Velea: ”Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea (n.r. când i-a cunoscut), ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită… Și părinților mei le mulțumim pentru tot sprijinul. Ne ajută cu creșterea copiilor, la ei stau atunci când avem filmări sau concerte. Alex i-a cunoscut pe părinții mei natural, la ceva timp după începerea relației noastre, când am simțit cu toții că e un moment bun să se întâlnească”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre...
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o văd
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?