Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cel mai mare regret al Antoniei. Artista a spus exact

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit care este cel mai mare regret al său. De asemenea, vedeta a făcut dezvăluiri și despre familia sa ș despre partenerul ei de viață, cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani. Cei doi forează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreeună doi băieți.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Cel mai mare regret al Antoniei. Duce dorul fiicei sale

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Antonia a făcut numeroase dezvăluri. Aceasta a afirmat, printre altele, că marele său regret este acela că nu poate avea aproape de ea pe fiica sa, Maya: ”Că nu pot petrece mai mult timp cu fiica mea”.

S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Întrebată care au fost momentele în care s-a simțit fericită, Antonia a răspuns: ”De fiecare dată când s-au născut cei trei copii ai mei. În ziua în care Alexandru m-a cerut de soție”.

Antonia a mărturisit că persoana pe care o admiră cel mai mult este chiar partenerul ei de viață, Alex Velea: ”Pe Alex, pentru că este un om bun, iubitor, loial, un tată minunat, un artist extraordinar”.

Cea considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România a dezvăluit și ce ar vrea să schimbe la ea din punct de vedere fizic: ”Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Maria Bircianu și Marius Mitrache”.

 

FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
Iei amendă dacă circuli pe interzis în parcarea supermarketului?